espaΨηφιακός Μετασχηματισμός ΜΜΕ
 

Συνεργάτες / Διαδικασίες ΣυνεργασίαςANAΞ
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί

Ο συνεργάτης είναι η κινητήρια δύναμη της ΑΝΑΞ.

Για αυτό και συμπορευόμαστε μαζί σας. Σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνική υποστήριξη για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας σαν επαγγελματίες αλλά και για να μπορέσετε να παρέχετε υπηρεσίες στον ασφαλισμένο που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αμεσότητα. Για τον κάθε συνεργάτη η καθοδήγηση είναι εξατομικευμένη με βάση τις ανάγκες του και τους στόχους του για ανάπτυξη. Πεδία στα οποία στην ΑΝΑΞ επενδύουμε είναι η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση τόσο για τις μεθόδους οργάνωσης των πωλήσεων και την επικοινωνία με τον ασφαλισμένο όσο και για προϊοντικά ζητήματα. Ο στόχος μας είναι να βοηθάμε τους συνεργάτες μας να εξελίσσονται και να βελτιώνονται συνεχώς.

https://www.anax.gr/wp-content/uploads/2020/03/anax-synergasies-diadikasies.jpg

10 εργαλεία που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Στην ΑΝΑΞ σας δίνουμε πρόσβαση σε διαδικασίες και μέσα που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στοχευμένα και άμεσα στις ανάγκες των πελατών σας ή των εν δυνάμει ασφαλισμένων:

Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε οποιοδήποτε κίνδυνο. Ακόμα και σε τομείς που δεν φέρετε εξειδίκευση οι άνθρωποί μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν ώστε να καλύψετε ολιστικά τον πελάτη σας.
Καθοδήγηση
Στην ΑΝΑΞ θα σας δείξουμε βήμα-βήμα πώς να διαμορφώνετε ασφαλιστικές προτάσεις με ανταγωνιστικό κόστος και πώς να τις παρουσιάζετε στον πελάτη.
Online εργαλεία
Θα έχετε πρόσβαση σε Online παρακολούθηση του πελατολογίου σας με προσωπικό κωδικό πρόσβασης.
Έλεγχος εισπράξεων
Θα έχετε απευθείας επικοινωνία με εισπρακτικό τμήμα.
Συνεργαζόμενες Εταιρείες
Θα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας τη βέλτιστη εναλλακτική, δεδομένου ότι συνεργαζόμαστε με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Μηχανογραφική και λογιστική υποστήριξη.
Σας παρέχουμε άριστη μηχανογραφική και λογιστική υποστήριξη.
Αναγνωρισιμότητα
Η πολυετής εμπειρία μας στον Κλάδο και η φερεγγυότητα που φέρει το όνομα της ΑΝΑΞ θα διαδραματίσει θετικό ρόλο.
After sales service
Θεωρώντας το After sales service το ήμισυ του παντός στις ασφαλίσεις, έχουμε δημιουργήσει έναν άρτιο μηχανισμό, τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε.
Διαχείριση Ζημιών
Η ΑΝΑΞ έχει επίσης δημιουργήσει δικό της μοντέλο στη διαχείριση και παρακολούθηση ζημιών.
Εξειδικευμένα ασφαλιστικά πακέτα
Εξασφαλίζουμε εξειδικευμένα, αποκλειστικά και καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα για τους συνεργάτες μας.

Συνεργάτες / Διαδικασίες ΣυνεργασίαςΚίνητρα - Παροχές

Την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Διαμεσολαβούντων (Π.Δ 190/6)
Κινητό τηλέφωνο
Εταιρικά ταξίδια
Εταιρικό αυτοκίνητο
Extra ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη
Αμοιβή σύστασης νέων συνεργατών

FactsΑλήθειες
του κλάδου της ασφάλισης στην Ελλάδα

  • Η ασφάλιση συμβάλει στη σταθερότητα του επιπέδου διαβίωσης των ατόμων, στην επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, στα δημόσια οικονομικά και τις μακροοικονομικές επιδόσεις της οικονομίας
  • Από κοινωνική άποψη, η ασφάλιση συμβάλει στην ενίσχυση της κοινωνικής σταθερότητας, στη διαφύλαξη θέσεων εργασίας στην οικονομία και στην πρόληψη και διαχείριση των κινδύνων.
  • Η συνολική συνεισφορά του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης στην ελληνική οικονομία το 2018 εκτιμάται σε €4,14 δισεκ. ή 2,2%του ΑΕΠ.
  • Για κάθε €1 προστιθέμενης αξίας του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης δημιουργούνται συνολικά άλλα €3,6 στην ελληνική οικονομία.
  • Η συνολική συμβολή της αλυσίδας αξίας του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης στην απασχόληση εκτιμάται σε 70,9 χιλ. θέσεις εργασίας, Το επίπεδο αυτό ισοδυναμεί με το 1,9% της συνολικής απασχόλησης στην Ελλάδα το 2018.
https://www.anax.gr/wp-content/uploads/2020/03/anax-asfalistra-ana-katoiko-Greece-mobile.jpg