ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝΑσφάλεια
για κατοικίδια

Έχετε ζώο συντροφιάς; Ανταποδώστε την αγάπη και την αφοσίωσή του κάνοντάς του ένα ασφαλιστήριο πρόγραμμα. Το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό και εσείς θα είστε καλυμμένοι σε περίπτωση που χρειαστεί να καλύψετε ιατρικές ευθύνες αλλά και περιπτώσεις αστικής ευθύνης.

Υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα οποία καλύπτουν έξοδα για τη φροντίδα του σκύλου ή της γάτας σας.

https://www.anax.gr/wp-content/uploads/2020/04/anax_asfalisi_katoikidiou.jpg

Ειδικότερα τα εν λόγω προγράμματα συνήθως – βάσει πάντα όρων – ασφαλίζουν κατοικίδια μέχρι 6 ετών και σας δίνουν τη δυνατότητα με ένα πολύ χαμηλό ασφάλιστρο να εξασφαλίσετε μηνιαίες επισκέψεις στον κτηνίατρο, την τοποθέτηση του ειδικού τσιπ, οδοντιατρικούς καθαρισμούς, τους εμβολιασμούς, έξοδα για χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεία του ζώου σε περίπτωση που χρειαστεί.

Υπάρχουν επίσης και προγράμματα που καλύπτουν την αστική σας ευθύνη, δηλαδή την περίπτωση που ο τετράποδος φίλος σας δαγκώσει κάποιον ή προκαλέσει ζημιά σε περιουσία τρίτου.

Τέλος, υπάρχουν και προγράμματα που καλύπτουν και τις σωματικές βλάβες ή το θάνατο κατοικίδιου από ατύχημα με όχημα όταν το ζώο συντροφιάς είναι μέσα στην καμπίνα του οδηγού.

Καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στην ΑΝΑΞ θα δούμε τι ακριβώς χρειάζεστε και θα σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση που θα σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς και να έχετε πλήρως προστατευμένο το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Τα ζώα συντροφιάς μάς αγαπούν χωρίς να ζητούν ανταπόδοση, μας στηρίζουν με το δικό τους τρόπο, ήρθε η ώρα να δείξουμε και εμείς έμπρακτα την αγάπη μας.